Bine ați venit la OXIGEN DREAM! Bucurați-vă de liniștea și frumusețea naturii în colțul nostru de paradis montan!

Imediat ce ajungeți la noi, veți simți atmosfera caldă și primitoare din interiorul complexului nostru. Cele două cabanele, construite în stilul arhitectural scandinav vă vor oferii un refugiu de liniște în inima naturii. Echipate cu tot ceea ce aveți nevoie pentru un sejur, vă mai rămâne numai să vă bucrați în tihnă de priveliștea superbă către munții Bucegi.

Cabanele noastre sunt potrivite pentru cei cu spirit de aventură care doresc să exploreze natura și frumusețea sălbatică a Bucegilor. Diversele trasee montane către Vârful Omu, Valea Cerbului sau Poiana Mălăiești, vă vor încânta cu priveliști uimitoare. Vă veți creea amintiri de neuitat în una dintre cele mai frumoase zone naturale ale României.

Proximitatea față de orașele Brașov (aproximativ 20 de minute distanță) și Râșnov (aproximativ 5 minute distanță), face din locația noastră un loc ideal și pentru cei care doresc să cunoască istoria bogată a locului. Aventurierii urbani vor putea și explora bogăția arhitecturală și culturală a Transilvaniei, având la finalul zilei o oază de liniște unde să se întoarcă.

După o zi plină, sau pur și simplu dacă doriți să vă bucurați numai de facilitățiile complexului, vă invităm să vă relaxați cu o binemeritată baie în Ciubăr Jacuzii sau la sauna uscată. Dacă veniți în vacanță împreună cu cei mici, nici ei nu se vor plictisii, deaorece avem loc de joacă special amenajat pentru ei.

Așteptăm cu drag să vă cunoaștem!